top of page

Arrangementen van de B&B en Private Wellness "Schanullieke"

Fantastisch gewoon,Supermooi!, Megaproper, keilekker eten, maar vooral Nathalie is een keitoffe gemotiveerde madame met veel kennis! We komen zeker nog eens terug

An de Maere        heeft B&B SCHANULLIEKEWELLNESS beoordeeld op FB

B&B Schanulliekewellness wil zich profileren als de B&B die net iets meer aanbiedt door naast de typische kamer/ontbijt-formule ook een stap verder te gaan en een spectrum van evenementen en arrangementen aan te bieden in functie van de wensen van de gasten.

Naast de B&B overnachtingen in onze 4sterren B&B biedt B&B Schanulliekewellness evenementen en arrangementen aan zoals thema maaltijden met wellness, sportarrangementen, luchtdopen met een ultra-modern sportvliegtuig, golf-weekends of wijn proef-avonden.

Ook bieden wij een uitgebreide privé fitnessfaciliteit aan met persoonlijke coaching indien gewenst alsook heerlijk ontspannende massages.

OVERZICHT VAN ONZE ARRANGEMENTEN:

opmerking: in al onze arrangementen is inbegrepen gratis privé parking, huur 2 handdoeken, slipper,scrubzout en doucheproducten.

De wellness bestaat uit: Onze romantische relaxlounge in het traditioneel eikenhouten bijgebouw met geur-hamam @ 45C, quartz-infra rood sauna @ 55C met kleurtherapie en muziekpod, relaxlounges, honesty bar met een gamma aan alcoholische en niet-alcoholische dranken, dining area, 3 inloopdouches, een romantische pelletkachel voor de winteravonden en een inductie airco/verwarmingsysteem.

In de wellness-tuin verder: een heerlijk geurende Canadese rode cedar barrelsauna met sfeerverlichting @ 80C, ons 6-persoons SUPER HYDRO-MASSAGEBAD van SILVERSPA's (www.silverspa.s.nl) @ 38 graden met maar liefst 12 pk aan water-massagekracht, sfeer-LEDs en blue-tooth music, de tegenstroom afkoel-zwemspa @ 25C met 5 infiniti-zwemjets, 2 lounge plaatsen met muziekpod en sfeer LEDs, een koude stortemmer en buitendouche.

De silverspa wordt per boeking gevuld met vers suppletiewater op temperatuur!

OPMERKING:

bij buitentemperaturen onder de 5C, sneeuwval of hevige regen/onweder/hevige of sterke wind is de zwemspa NIET beschikbaar!

Het hele complex is privé afgesloten van enige inkijk.!

Meenemen eigen dranken niet toegelaten !

Zwemshorts zijn niet toegelaten in onze spa's, enkel aansluitende zwemkledij of 'naturel'

Huur 2 handdoeken en slippers inbegrepen in alle arrangementen. Huur badjas mogelijk aan 5 euro/persoon.

Er is een 'honesty bar' in de relaxlounge met een gamma aan alcoholische en niet-alcoholische dranken aan democratische prijzen. Het zelf meebrengen van dranken is niet toegelaten!

Privé-parking gratis voorzien.

1) 2 uur basisarrangement wellness: vanaf 175 euro

Voor 2 personen gebruik van alle wellnessfaciliteiten: 1175 euro voor 2 uur.

Extra persoon aan 40 euro (max 6 personen), extra uur aan 45 euro (max 4 uur)

Inbegrepen: huur 2 handdoeken per persoon, slippers, doucheproducten, scrubzout, haardroger.

Wegens hygienische reden zijn GEEN zwemshorts toegelaten in de spa's! (enkel aansluitende klassieke zwemkledij of naakt)

2) 3 uur wellness en diner-of ontbijtformule naar keuze: vanaf 235 euro

Gebruik van alle wellnessfaciliteiten voor 2 personen gedurende 3 uur inbegrepen een overheerlijke vers bereide maaltijd geserveerd in de romantische relaxlounge in een volledig privé-kader!

Het diner wordt geserveerd in de relaxlounge op het tijdstip naar keuze tijdens de 3 uur durende wellness-sessie. Wijn of cava verkrijgbaar in de 'honesty bar' aan democratische prijzen.

Diner naar keuze uit formules: Italiaans, Spaans, Thais, Frans, oesters en Champagne:

Prijzen geldig voor 2 personen, per extra persoon supplement van 65 euro (max 6 personen), extra uur aan 65 euro.

-ITALIAANS: verse pizza, spaghetti of lasagne: 235 euro

-FRANS: kaasschotel met assortiment fruit en krokante broodjes: 255 euro

-THAISE wok: wok in groene curry met kip en wokgroentjes: 250 euro

-CHAMPAGNE en oesterschotel: een exclusieve oesterschotel op ijsbed met een fles Champagne: 275 euro

3) Overnachtingsarrangement: B&B, wellnessformule, diner en ontbijt: vanaf 405 euro

U checkt in vanaf 18:00 en geniet vervolgens van een wellness-sessie met gebruik van alle faciliteiten tussen 19:00-22:00 met een heerlijke vers bereide pizza, spaghetti of lasagne, alles privé geserveerd in het super-romantisch kader van onze wellnesstuin en relaxlounge en dit tijdens de 3 uur durende wellness-sessie.

PRIJS: 405 EURO voor 2 personen in een luxekamer (430 EURO in de suite)

(Mogelijkheid tot keuze van alternatieve dinerformules mits supplement:

SUPPLEMENTEN: Thaise wok: 10 euro, Thaise wok-scampi: 20 euro, Franse kaasschotel: 40 euro, Spaanse tapas en paella: 50 euro, oesters en Champagne Veuve Cliquot: 120 euro)


's Morgens volgt dan een uitgebreid luxeontbijt voor 2 met streekproducten en allerlei lekkers (ontbijt tem 10:30 check out ten laatste om 11:0)

4) Romantisch wellness-en overnachtingsarrangement 'SCHANULLIEKE'-ALL IN: vanaf 425 euro: VOOR DE SPECIALE GELEGENHEDEN!

Verwen uzelf en uw partner met een 3 uur wellness sessie in onze exclusieve relaxlounge waar u in een privé-kader een Italiaans candle-lightdiner geserveerd wordt (verse pizza/lasagne/spaghetti met krokante broodjes) met een fles rode/witte of rosé wijn, cava of een ijsemmer frisdranken of waters.(naar keuze)

Er wacht u tevens een prachtig verrassings-seizoens bloemenboeket of een verjaardags ballonnendecoratie in de lounge en aangepaste romantische sfeermuziek.

U overnacht verder in onze romantische luxesuite en u wordt 's morgens onthaald op een uitgebreid ontbijt met allerlei lekkers!

Check-in vanaf 18:00. Wellness-sessie 19:00-22:00, ontbijt 08:00-10:30, check-out voor 11:00

Inclusief gebruik badjassen, handdoeken en slippers. Gratis parking, wifi, DVDs en smart-TV.

PRIJS: 425 EURO voor 2 personen in de suite

5) Het tweedaags fietsarrangement 'SCHANULLIEKE': vanaf 545 euro

Kom bij ons genieten van de mooie fietstreek van Sint-Amands gedurende een heel weekend:

U checkt in vanaf 13:00 in de luxekamer en verkent de streek met onze twee KETTLER fietsen, gebruikt de GPS en fietskaarten en 's avonds kan u van een weldoende wellness sessie genieten van 3 uur in onze relaxlounge waar u ook een sportief gezondheidsdiner geserveerd wordt inclusies een flesje wijn of cava en/of frisdranken of waters. (diner naar keuze verse pizza/lasagne of spaghetti)

U overnacht verder in onze suite en geniet van een super uitgebreid ontbijt met allerlei gezonds!

De tweede dag geven we u na het ontbijt een lunchpakket met lekkers mee en kan u nog verder fietsen in de mooie streek!

Check-out is dan voorzien rond 18:00 en wordt afgesloten met een, gezondheidsdrankje!

Fietsroutes worden u aangepijld via GPS en varieren tussen 35 en 100km. Voor de liefhebbers zijn ook electrische fietsen beschikbaar tegen meerprijs (suppl 40 euro)

PRIJS: 545 EURO voor verblijf in de luxekamer (585 EURO in de suite)

ONZE DINER/ONTBIJT-WELLNESS FORMULES:

ITALIAANS ARRANGEMENT: 3 uur wellness en verse pizza, spaghetti, lasagne (naar keuze) geserveerd in onze romantische relaxlounge:

235 euro.

KAAS SCHOTEL 3 uur wellness en een schitterende kaasplank met harde en zachte kazen en knapperige broodjes

255 euro

THAISE WOK-ARRANGEMENT: 3 uur wellness en een Thaise wok met kip, groentjes en witte rijst in groene curry bereid naar Thais recept:

250 euro

Supplement 20 euro voor Thaise wok met scampis.

ONTBIJTFORMULE:

3 uur wellness tussen 09:00-12:00 inbegrepen een heerlijk ontbijt met vers fruitsap, lekkere koffie of thee, krokante broodjes, huisbereide confituur en ambachtelijke choco's, charcuterie van de chef en een fruitkorf.

Toeslag Cava indien gewenst: 25 euro

245 euro.

OESTERS en CHAMPAGNE:

3 uur wellness en een exclusieve schotel Zeeuwse oesters en een fles lekkere Huis-Champagne:

275 euro.

NU TE BOEKEN: VALENTIJNS WELLNESS, OVERNACHTING EN LUXEONTBIJT!

Boek nu een romantisch verblijf voor 2 in onze luxesuite en een durende 3 uur wellness-sessie in ons eikenhouten bijgebouw en wellnesstuin, inbegrepen een Italiaans candle light diner, een Valentijns-surprise voor hem en haar, aangepaste muziek in de relaxlounge, een flesje CAVA bruit of rosé, en een uitgebreid ontbijt met allerlei lekkers uit de streek.

VALENTIJNSPRIJS van 425 EURO in de suite! (375 euro in de luxekamer)

thema-avonden: na aanvraag organiseert Nathalie voor haar gasten thema-avonden waarbij het heerlijk genieten is van onze paella's, thaise keuken, pasta-en pizzabereidingen,kaasen wijn, BBQ,mosselavonden, stoofvlees,....genieten gegarandeerd. Gerechten worden aangepast aan het seizoen en de wensen van onze gasten!

NIEUW: PROBEER ONZE UNIEKE ELLIPTISCHE FIETSEN!

Als enige B&B bieden we u de mogelijkheid aan om met onze elliptische fietsen in onze mooie streek onder begeleiding te gaan fietsen: u kan genieten van de Stille Waters- Streek van Sint-Amands al 'loopfietsend' op onze elliptische fietsen.

Prijs: 30 euro/uur onder begeleiding van een professionele fitness coach (plus waarborg van 150 euro met creditcard)

Daarnaast kan u ook de klassieke stadsfietsen alsook de renfietsen bij ons huren.

Fietstochten:De streek leent zich perfect tot lange of kortere fietstochten, zowel met de stadsfiets, racefiets of MTB. De vele routes zoals de Scheldedijkenroute, de Aspergeroute of de Emile Verhaerenroute over verschillende afstanden (van 35 tot 75 km) leiden u langs autovrije jaagpaden en doorheen een prachtige natuur.Ook voor de MTB'er zijn er de drie BLOSO lussen van 77 km welke starten op 500 meter van de B&B. Huur van fietsen is ook mogelijk en voor de gasten die hun eigen fietsen meebrengen is er stallingsmogelijkheid en een hoge-druk reiniger beschikbaar. Op aanvraag zijn fiets-GPS systemen verkrijgbaar in bruikleen.

Hygiëne en water-hygiëne houden wij hoog in het vaandel: verplichte gebruik van douches, waadbakken, slippers en een een meermaals dagelijks controle van ons jacuzzi-en zwemwater met een electronisch meet-en regelsysteem.!

De installaties zijn in gebruik met inachtname van de regelgeving van VLAREM2(milieuwetgeving)

Zo wordt de spa (jacuzzi) telkens gevuld met warm vers suppletiewater, worden de waterwaarden 3xdaags gecontroleerd en maken we gebruik van een labo voor de opvolging van de waterkwaliteit.

bottom of page