top of page

De prachtige streek van "SCHANULLIEKEWELLNESS"

Ben en Breakfast Schanullieke is gelegen middenin de prachtige natuur eigen aan de Schelde en beter bekend als de streek van de 'Stille Waters, gesitueerd in Klein-Brabant www.toerismekleinbrabant.be en op een boogscheut van de Rupelstreek www.toerismerupelstreek.be

De B&B ligt temidden van akkers, in een doodlopende straat en slechts op 800 meter van de Scheldedijken. Genieten van rust en stilte zijn er dan ook een evidentie.

Voor actieve mensen biedt de streek alles wat men wensen kan:prachtige fietsroutes, zoals de Scheldedijkenroute, de Aspergeroute en de Rosbeiaardroute. Daarnaast ontwikkelde BLOSO er een netwerk van mountainbikeroutes.

Buggenhout-bos, het grootste natuurlijke beukenbos van Oost-Vlaanderen, is gelegen op 3 km van de onze B&B.

Het Schelde natuurreservaat 'de Weert' met zijn prachtige kasteel van Marnix van Sint-Aldegonde www.kasteelmarnix.be ligt op slechts 4 km van de B&B. In de onmiddellijke omgeving zijn er talloze heerlijke restaurants om te genieten van culinaire hoogstandjes. Terzijde van onze luxe verblijfsmogelijkheden richten we ons dan ook op een actieve streekverkenning, evenementen, thema-avonden, wellness en personal fitness.

Ontdek ook steden in de buurt zoals Dendermonde met zijn historiek maar ook gemeenten als Bornem en Temse, allen op maximaal 30 minuten fietsafstand.

Bovendien organiseren wij regelmatig uitgestippelde verkenningstochten om de streek te promoten, en dit in samenspraak met de gasten.

bottom of page