top of page

Bed en Breakfast en Private Wellness "Schanullieke"

De naamgeving van de B&B Schanullieke volgt rechtstreeks uit de verbondenheid die Nathalie en Gunther hebben met het lappenpopje Schanulleke van Nathalie; reeds in haar jeugd was Schanulleke het lievelingetje van Nathalie. Ook Gunther raakte in de ban van Schanulleke's innemende glimlach, in de mate zelfs dat Schanulleke overal aanwezig is waar Nathalie en Gunther zijn: op restaurant, in de wagen, in de cockpit van Gunther's Airbus, gewoon op reis....Kortom de naamkeuze voor B&B Schanullieke volgde uit Nathalie's koosnaampje 'Lieke' en hun 'dochtertje Schanulleke.

Bed en Breakfast Schanullieke legt zich toe op het verwennen van haar gasten met luxekamers, heerlijke ontbijten met ambachtelijke natuurproducten, wellness en fitness, evenementen en thema-avonden.

Schanullieke verwelkomt de gasten met haar betoverende glimlach, een glimlach die je niet meer loslaat!

Luxe en wellness in een rustig kader......

Gastvrouw en gastheer Nathalie en Gunther zijn twee levensgenieters 'pur-sang' die een wending wilden geven aan hun drukke bestaan en bewust willen focussen op genieten, mensen ontmoeten, ervaringen delen en niet in het minst hun gasten de schoonheid van de natuur willen laten ervaren.

Daar onthaasting een actueler begrip is dan ooit voorheen besloten ze om een het roer om te gooien en een B&B op te starten in de streek waar ze hun hart verloren: de streek van de Stille Waters, de streek waar de Schelde stroomt in Sint Amands.

De B&B is gelegen op 800 meter van de Scheldedijken in het pitoreske Sint-Amands aan de Schelde.

bottom of page