Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen

  B&B en private wellness SCHANULLIEKE

 

luxe bed & breakfast en private wellness voor de sportieve levensgenieter......

   


TE BOEKEN VANAF NAJAAR 2020: ( verhuur tussen 15 Maart en 15 Oktober)

Een mooi vakantiehuisje aan zee in "Vakantiepark De Vuurtoren" in Knokke-Heist: (www.parkdevuurtoren.be)

Rustig gelegen op 800 meter van het strand van Heist en dicht gelegen bij het centrum van Heist met vele winkel-mogelijkheden zoals een super-Delhaize en diverse restaurants langsheen de zeedijk en nabij het centrum van Heist! Uitgelezen locatie met directe toegang tot het strand, wandel-en fietsroutes aan de Damse vaart en richting strand-Het Zwin! Het centrum van Knokke-Zoute bevindt zich op ongeveer 5 km en is makkelijk bereikbaar via de fietsdijk.

Het chalet van 40 vierkante meter met 80 vierkante meter tuin/terras/parking is uitgerust met alle comfort voor 4 personen: 

twee slaapkamers met dekbedden(1 dubbel bed 140cm en 2 enkele bedden 70cm), living met open keuken en voorzien van  kookuitrusting/pannen/potten/bestek/microgolf/ijskast/radio/senseo/waterkoker, uitgeruste badkamer met douchecel, apart toilet, aardgasverwarming, mobiele airco, high-speed internet en LED-TV met 80 digitale zenders, toegang tot park met wagen en privé-parking naast het chalet, tuinhuis voor uw fietsen, ruim zonneterras met terrastafel en stoelen, parasol, poetsmiddelen.

Het chalet is aangesloten op alle nutsvoorzieningen zoals snel-internet, 80 digitale TV-zenders met smart QLED-TV, aparte unit-gasverwarming en aanvoer/afvoer van eigen apart toilet en douche/badkamer.


Huisdieren (honden) zijn toegelaten mits zindelijk, rustig van aard en beperkt tot één huisdier per verblijfsperiode.

Roken is verboden in het chalet. Bij vaststelling van roken/gerookt hebben zal een forfaitaire schadevergoeding van 250 euro aangerekend worden.

Zijn NIET inbegrepen: 

-bedlinnen (lakens), handdoeken, persoonlijke hygiene-artikelen, finale schoonmaak na huurperiode(zelf te doen of mits betaling van 100 euro)

-waterverbruik, verbruik van gas en electriciteit worden afgerekend mits een dagforfait van 5 euro/dag.

-geen consumerende goederen of linnengoed buiten dekbedden en hoofdkussens.


VOORWAARDEN VAN VERHUUR:


Het chalet is te huren tijdens het week-end (vrijdag tem maandagmorgen), midweek of langere weekperiodes  zowel in laag-en hoogseizoen.

PRIJZEN:

Toegang tot het chalet op de aankomstdag tussen 15:00 en 17:00 en het vrijmaken van het chalet op de vertrekdag tussen 09:30 en 11:00

WEEKEND: van vrijdagmiddag 15:00-17:00 tem maandag 09:30-11:00

WEEKVERHUUR: van vrijdagmiddag 15:00-17:00 tem vrijdag 09:30-11:00

MIDWEEK: van maandag 15:00-17:00 tem vrijdag 09:30-11:00

LAAGSEIZOEN: (van 01/10 tem 30/04 uitgesloten de traditionele vakantieperiodes (herfst/kerst/krokus/ Pasen en feestweekends):

>WEEKEND:     240 euro* 

>MIDWEEK:      400 euro* 

>WEEKTARIEF: 560 euro* 

HOOGSEIZOEN:(van 01/05 tem 30/09 en traditionele vakantieperiodes en feestdagen/feestweekends):

>WEEKEND:       270 euro* 

>MIDWEEK:        450 euro* 

>WEEKTARIEF:  630 euro* 


*OPMERKING: een bedrag van 5 euro/dag wordt supplementair aangerekend voor verbruik van water, gas en electriciteit.


In het tarief zijn NIET inbegrepen de eindschoonmaak -indien niet correct uitgevoerd - (50 euro in geval) en eventuele kosten verbonden aan schade toegebracht aan het chalet. 

Bij boeking/reservatie dien het volledige boekingsbedrag overgemaakt te worden op aangeduide rekening, dient tevens een borg van 250 euro gestort te worden ter vrijwaring van eventuele aangebrachte schade en een huurcontractje getekend. 

Een boeking is pas aanvaard na betaling van dit gestelde en opgave van de identiteit van de huurder(s) en huisgenoten.

Het borg-bedrag wordt  terugbetaald na de huurperiode indien geen schade vastgesteld wordt. 

Bij schade vastgesteld groter dan het borg-bedrag zal deze verhaald worden op de huurder(s).

Verlies van sleutels, parkingkaart of TV-kastje worden in rekening gebracht ten aanzien van de  huurder.


HOE WERKEN WE:

-Het chalet kan enkel gehuurd worden door personen ouder dan 25 jaar.

-De verhuring wordt strikt voorbehouden aan families.

-Het chalet kan geboekt worden-mits beschikbaar-via mail naar [email protected] of telefonisch +32 468190525 en wordt verhuurd door de BVBA GB AVIATION middels een huurovereenkomst voor korte termijn.

-Het chalet bevindt zich in het Park De Vuurtoren, Heistlaan 168, Knokke-Heist. Het chalet wordt ter beschikking gesteld met aanhorigheden en de tuin wordt onderhouden door de eigenaars zodat de huurder steeds in een nette en onderhouden omgeving vertoeft.

-Ter bevestiging wordt de huuraanvraag per mail geconfirmeerd, samen met een in te vullen huurcontractje waar u uw identiteitsgegevens overmaakt en de spelregeltje van de huur aanvaardt.

-Na overmaking van het volledige huurbedrag, het huurcontractje voor de periode en de standaard-borg (250 euro) wordt de boeking bevestigd

-Een factuur van het huurbedrag wordt u nadien per mail bezorgd.

-Op datum en uur van inchecken kan u zelf-inchecken via een sleutelkastje met code waar u de sleutels tot de toegang van het huisje en fietsberging in vindt; de parkingkaart voor toegang tot het park met de wagen zal op tafel aan een lanyard bevestigd zijn.

Eventuele opmerkingen over de staat van het chalet kan u dan formuleren via mail en worden dan nagekeken door een vertegenwoordiger.

-Uw wagen kan u parkeren op een parkingplaats voorzien van terrastegels naast het chalet of op de parking van het Park vooraan.

-Een handleidingsfiche over hoe het huisje te gebruiken is tevens voorzien alsmede een inventaris-lijst waarvan we u vragen deze na te kijken en eventuele opmerkingen te formuleren. Indien niets gemeld wordt bij inchecken wordt aangenomen dat alles aanwezig is in goede staat van werking.

-Indien de huurder 24h na de normale aankomstdatum niet is aangekomen vervalt het huurbedrag en wordt de verhuring automatisch geannuleerd

-Bij vroegtijdig vertrek van de huurder, om welke reden dan ook, wordt er geen terugbetaling uitgevoerd. Onderverhuring en overdracht van huur zijn niet toegelaten wat deze ondeelbaar maakt.

-Op datum en uur van check-out wordt de goede staat, orde en netheid van het huisje nagekeken door ons en krijgt u de waarborg terug indien geen schade vastgesteld wordt en indien de eindschoonmaak correct uitgevoerd is. Ook dienen dan de sleutels, parkingkaart en TV-bediening overhandigd te worden aan onze vertegenwoordiger. Bij verlies van sleutels en/of parkingkaart wordt een forfait aangerekend van 25 euro , de vervangwaarde van het TV-bedieningskastje is 150 euro.

Bij vastgestelde schade aan de inboedel of aan het chalet zelf wordt de waarborg niet teruggegeven en worden eventuele extra kosten ten laste gelegd van de huurder middels een schadebestek. Indien u ervoor koos de eindschoonmaak niet zelf uit te voeren of indien deze niet correct gedaan werd, zal een bedrag van 100 euro aangerekend worden.


OPMERKING: ALGEMENE VOORWAARDEN:

-STRIKT NIET-ROKERS CHALET!

-het chalet kan lichtjes afwijken van de gepresenteerde foto's (doch zelfde grootte en voorzieningen/zelfde locatie).

-Iedere huurder is verplicht het huishoudelijk reglement van het Vakantiepark De Vuurtoren na te leven.(www.parkdevuurtoren.be).

-In geval van vriesweer (temperaturen <-5C) kan het huisje niet gebruikt worden en eventuele aanvaarde boekingen worden terugbetaald

-Het vakantiepark is een rustige plaats waar mensen komen om te genieten en rusten; er wordt gevraagd dit te respecteren en geen luide muziek of storende activiteiten aan te gaan.

-Het is verboden bijzettentjes, aanhangers of bestelwagens te stallen op het perceel.

-Het spannen van een wasdraad is niet toegelaten. Een was-rekje is voorzien aan de achterzijde van het chalet.

-Het chalet is voorzien voor slaapplaatsen voor max 4 personen. Bij vaststelling van overschrijden van dit aantal overnachtende personen zal de huur geannuleerd worden zonder enige terugbetaling van het huurbedrag en dienen de huurders het chalet te verlaten.

-Het staat de verhuurder vrij gasten te aanvaarden of weigeren naar eigen dunken of beslissing zonder mogelijke discussies of vervolgingen van rechtswege. Medisch ingeroepen reden door de huurder worden niet aanvaard voor terugbetaling of annulatie-reden.

-Annulaties worden niet terugbetaald voor welke reden dan ook behalve in geval van sluiting van het Park opgelegd door de Overheid.

-De huurder kan de verhuurder niet aansprakelijk stellen, niet rechtstreeks, niet onrechtstreeks, voor eventuele schade toegebracht door of voortvloeiende uit de huur van het chalet of het gebruik ervan. Enkel de Rechtbanken van Dendermonde zijn terzake bevoegd.